Cat de important este continutul dintr-un website?

Orice website, indiferent de profilul sau, are nevoie de un continut specific domeniului clientului prin intermediul caruia publicul sau sa poata afla informatii si detalii despre serviciile sale, produsele sale, activitatea sa. Intregul continut al website-ul tau trebuie sa contina informatii clare despre activitatea ta, accesibile vizitatorului in urma carora acesta sa iti devina client. Iti vom prezenta cateva considerente in tematica creare continut pentru website-uri.

Reclama perfecta

Continutul textelor din website-ul tau pot reprezenta o reclama buna pentru produsele si serviciile tale daca sunt redactate corespunzator, clar, corect, concis si cu, cuvinte cheie speficice activitatii sale.

Redactare corecta

Continutul din website-ul tau trebuie sa fie corect redactat din punct de vedere gramatical si lingvistic, fara greseli de exprimare sau stiintifice.
Vizitatorul nu va trece cu vederea greseli de tipar, gramaticale, de exprimare, ortografice si ortoepice, atragand dupa sine parasirea imediata a website-ului tau.

Originalitate

Textele cuprinse in website-ul tau trebuie sa fie originale, unice, cu o exprimare usoara, accesibila si care sa atraga publicul tinta stabilit.
Continutul final este analizat prin intermediul aplicatiilor de copywrite pentru a putea oferi clientului garantia originalitatii.
Pentru a te scuti de povara redactarii unui continut bun, apeleaza la serviciile de content writing ale agentiei de web design cu care colaborezi. Multe agenti ofera servicii de creare continut. Enumeram cateva exemple:

  • texte pentru website-uri;
  • texte pentru brosuri, pliante,cataloage produse, descrieri produse pentru magazin online;
  • newsletter;
  • texte pentru retele de socializare: Facebook, Linkedin, Twiter etc;
  • texte pentru comunicate de presa;
  • articole editoriale;
  • anunturi publicitare;
  • texte invitatii pentru diferite evenimente: nunti, botezuri, aniversari, onomastici, evenimente culturale ;
  • articole blog;

Important de retinut-Continut SEO Friendly!

Cuvintele-cheie sunt un factor foarte important pentru motorul de cautare.
Gradul mare de cautare a unui cuvant-cheie face ca website-ul tau sa fie afisat pe o pozitie de top de catre motorul de cautare.
Algoritmul de cautare al motorului de cautare tine seama foarte mult de numarul de cuvinte-cheie folosite si de relevanta informatiei continute in pagina web aferenta domeniului de activitate.
Adaugarea de continut nou in website si reimprospatarea celui vechi cu noi fraze si cuvinte cheie duc la cresterea acestuia in rezultatele cautarilor organice ale vizitatorilor.